"Я тримала в таємниці діагноз": відомій американській акторці довелося пережити операцію з видалення грудей

Новини шоубізнесу
3 237
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олівія Манн
Фото: Getty Images

Зірка "Людей-Х" за останній рік пережила серйозні випробування долею

Популярна американська акторка Олівія Манн вперше відверто розповіла про діагноз, який старанно приховувала від прихильників. Зірка фільмів "Люди-Х", "8 подруг Оушена", "Супер Майк" та інших, пережила декілька серйозних операцій, від яких залежало її життя. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Останнім часом Олівія Манн дотримувалася спокійного життя, не зʼявляючись на публіці. Але, виявилося, що вся справа у стані її здоровʼя. Адже у 43-річної знаменитості виявили агресивну форму раку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Торік Олівія Манн зробила тест на наявність генів раку, після чого отримала втішні результати. Але, лікар акторки наполягав на тому, аби вона зробила більш детальне обслідування. І саме це допомогло виявити у неї рак грудей. При чому хвороба виявилася настільки сильною, що зірці довелося зробили подвійну мастектомію — видалили обидві молочні залози. Про свій досвід боротьби з важким захворюванням Олівія наважилася розповісти тільки з часом, присвятивши цьому допис в соцмережах.

У мене діагностували рак грудей. За останні десять місяців я перенесла чотири операції, стільки днів провела в ліжку, що навіть не можу порахувати. Я дізналася про рак, його лікування і гормони більше, ніж будь-коли могла собі уявити. Я тримала в таємниці діагноз, щоб люди не бачили моє занепокоєння та лікарняні халати,
— поділилася Олівія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Брюс Вілліс змінюється на очах. Його близькі стурбовані, що через брак апетиту важкохворий актор стрімко втрачає вагу .