Марина Боржемська здивувала зізнанням, кого звинуватила у зраді В'ячеслава Узелкова

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Стосунки Марини Боржемської та В'ячеслава Узелкова тривалий час вважалися для суспільства ледь не ідеальними, проте через 22 роки їх подружнього життя фітнестренерка наважилася піти від чоловіка та заявила, що була жертвою аб'юзингу . Однак виявилося, що відомий боксер ще й зраджував кохану. Як вона до цього поставилася – розповідаємо на ХОЧУ.ua.

В  інтервʼю  Славі Дьоміну для його YouTube-каналу Марина Боржемська зізналася, що завжди вважала себе привабливою. Але, в якийсь момент чоловік почав принижувати її, що навсправжки похитнуло її самооцінку. Тоді у свій бік вона чула вислови щодо того, ніби вона нічого не варта, вже не така гарна та приносить додому несуттєвий заробіток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, в якийсь момент Марина дізналася, що у В'ячеслава Узелкова зʼявилася коханка. Дружина боксера навіть бачила їх листування, але тоді вона не стала звинувачувати у зраді свого чоловіка. Навпаки, жінка сприйняла це на рахунок коханки й вважала, що вона просто хоче зруйнувати родину.

Ти народила дитину, ти вже не така приваблива. А от він собі переглядає телефон там, чи пише тобі його коханка, з якою у нього роман. І ти читаєш повідомлення, ти читаєш ті скриншоти, які він написав їй, і ти, бляха муха, думаєш… Ти прийшла не сказати йому: "Пішов ти".
"Ага, ти прийшла зруйнувати мою родину. Я все зроблю задля того, щоб моя родина збереглася". Тому що я ж поруч із цією людиною була з дитинства. Ми стільки пережили всього, дітей так хотіли. Стільки всього було. Це все для мене було наше. Ми стільки пройшли,

– зізналася колишня дружина В'ячеслава Узелкова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ексдружина В'ячеслава Узелкова вперше розповіла, як пережила три викидні поспіль . Марина Боржемська зізналася, що тривалий час вона не могла народити чоловікові дитину.