"Процес складно реалізувати": Григорій Решетнік відповів, чи з'явиться на екранах реаліті "Холостяк" в найближчій перспективі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 538
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Григорій Решетнік
Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Ведучий дав надію шанувальникам побачити шоу у найближчому майбутньому

Знаменитий український шоумен та телеведучий Григорій Решетнік, який зізнався, чи готовий воювати на передовій, заговорив про можливе повернення на екрани країни популярного реаліті “Холостяк”, ведучим якого він є. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, у своєму інтерв'ю Аліні Доротюк Решетнік ощасливив багатьох фоловерів, зізнавшись, що в близькому майбутньому вони таки зможуть побачити 13 сезон найулюбленішої романтичної програми. Григорій також зауважив, що велика команда телевізійників працює задля того, аби глядач таки побачив шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Багато професіоналів намагаються якнайкраще реалізувати складний знімальний процес. Ще більш складнішим він є через те, що країна перебуває у стані війни. До речі, окрім всіх проблем, ще й додається те, що не наразі досить не просто віднайти відповідного чоловіка на статус головного героя реаліті. Дівчата ж, які мріють взяти участь у шоу, зможуть зробити це, заповнивши заявку на сайті каналу СТБ.

"Глядачі просто вимагають, щоб ми повернули шоу. Крінжове воно чи ні – не важливо. "Холостяк" усе одно залишається найобговорюванішим і найпопулярнішим проєктом. Він постійно серед 10 найпопулярніших запитів у Google. Звісно, зйомки, виробництво – процес складно реалізувати. Уявімо, у героя з учасницею побачення. Вони ведуть романтичний діалог, атмосфера відповідна. Аж раптом починається тривога. Так як ми реаліті, треба бути готовими до різних сценаріїв. – Та й головного героя складно знайти. Але ми наближаємося до того, що глядачі вже дуже скоро побачать новий "Холостяк".
- поділився своїми думками шоумен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Григорій Решетнік розсекретив, як заробляє за кордоном. Окрім того, ведучий розповів про свої поїздки у різні країни Європи.