"Я щаслива, що тепер є громадянином такої великої держави": зрадниця Успенська отримала російський паспорт

Новини шоубізнесу
1 614
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Любов Успенська
Фото: instagram.com/uspenskayalubov_official

Артистка - путіністка є уродженкою Києва

Лакмусовим папірцем цілковитої відданості російському режиму з боку артистів, які не є громадянами цієї країни, є цілковита жага до отримання паспорта рф. Це підтвердилося і у випадку з уродженкою Києва Любов’ю Успенською, яка днями отримала російське громадянство. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про те, що 70-річна Успенська стала громадянкою росії встигли повідомити низка тамтешніх пропагандистських видань. Цікаво, що до цього артистка мала паспорт США. Загалом же омріяне російське громадянство Успенська змогла отримати після 30 років життя в цій країні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Безумовно, виконавиця належить до когорти тих, які активно підтримують путінський режим та схвалюють безчинства, що коїть армія країни-терористки. Тепер же, вчорашня киянка щиро тішиться, що проміняла тризуб на двухголового орла.

Я вже відсвяткувала здобуття громадянства. І я щаслива, що тепер є громадянином такої великої держави. Я завжди любила росію і думаю, що моя мрія здійснилася,
- заявила щаслива Успенська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що син Андрія Шевченка офіційно стане українцем. 17-річний Крістіан подав документи на отримання громадянства.