Головний конкурент України на Євробаченні упевнено закріпив своє лідерство: йому пророкують тільки перемогу (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 666
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Baby Lasagna
Фото instagram.com/eurovision

Хорватський артист з ймовірністю 18% може здобути перемогу

Чим скоріше до Євробачення, тим частіше букмекери роблять свої прогнози стосовно ймовірного переможця. Якщо раніше Вони говорили про невеликий розрив між Хорватією та Україною, то тепер з'являється прогноз на більш впевнену перемогу хорватського учасника.

Отож, Baby Lasagna із треком Rim Tim Tagi Tim” закріпився на першому місці у прогнозі букмекерів на Євробачення 2024. Його перемогу оцінюють з ймовірністю у 18%.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Альона Альона та Джері Хейл з композицією Teresa & Maria отримують 13% і залізобетонну другу позицію. На третьому місці наразі перебуває італійська виконавиця Angelina Mango з піснею “La noia"( 8% ).

Четверте та п'яте місце посідають Швейцарія (“The Code") і Нідерланди ("Europapa"). На їх імовірний тріумф виділяють 9 та 7% відповідно.

Євробачення 2024, прогноз букмекерів
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ізраїль нарешті представив свою композицію на Євробачення 2024. До речі, країну в цьому році представить співачка, яка 13 років прожила в Москві. Варто зауважити, що навколо композиції Еден Голан та її участі були деякі протиріччя.