Хорватія досі в лідерах: букмекери оновили прогноз на Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
931
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Євробачення 2024
Фото: Instagram/eurovision

Україна тримається на другій позиції

До міжнародного пісенного конкурсу Євробачення лишається менше двох місяців. Вже більше 30 країн встигли представити свої композиції та представників. Однією з останніх це зробила Вірменія.

З кожною новою композицією для конкурсу, букмекери оновлюють свої прогнози на можливого переможця. Наразі вони знову оновили свій прогноз на топ - 5.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, п'ятірка найкращих за версією букмекерів набула певних змін. Відтак, так як і було раніше у топі лідирують Хорватія та Україна. Італія знаходиться на третій позиції, а Швейцарія і Нідерланди посідає четверте та п’яте місце відповідно.

Аналізуючи цей рейтинг, варто зупинити увагу на тому, що з п'ятірки найкращих вилетіла Бельгія, адже її місце посіли Нідерланди. Також не можна оминути дві пісні - фаворитки. Українська композиція “Teresa & Maria” та "Rim Tim Tagi Dim" від хорватського артиста Baby Lasagna. Ці дві композиції є очевидними фаворитами, і відрив від третього місця (Італії) складає 5%.

Прогноз букмекерів
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ізраїль представив свою учасницю на Євробачення 2024. Представниця цієї країни виступить з баладою.