Ізраїль нарешті представив свою композицію на Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 145
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Елен Голан
Скриншот з відео на YouTube-каналі "Eurovision Song Contest"

Навколо представниці цієї країни останнім часом точилося багато протиріч

До старту першого півфіналу Євробачення 2024 лишилося вже менше двох місяців. Майже всі країни встигли представити свої конкурсні композиції. Однією з нашумілих учасниць ще до представлення свого треку, стала ізраїльська артистка Еден Голан, яка мала проблеми зі своєю участю у пісенному дійстві.

Отож, артистка спочатку хотіла представляти країну з композицією “October Rain”, однак, за рішенням Європейської мовної спілки, цей трек було дискваліфіковано через політичний підтекст у словах. У тому треку Голан пригадувала стан ізраїльських громадян під час обстрілів 7 жовтня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що ізраїльський мовник не хотів змінювати трек, навіть жертвуючи дискваліфікацією. Однак, все ж вдалося дійти до спільного знаменника і Еден представить країну з треком “Hurricane”.

Цікаво, що у баладі звучать ритми “October Rain”, проте текст став максимально нейтральним і така пісня отримала схвальний відгук від організаторів Євробачення. До речі, зауважимо що Голан мала зв'язки з росією. Вона 13 років прожила в москві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те що Швеція відправить на Євробачення братів-близнюків. Представники цієї країни представили запальну композицію.