Поки що не дав офіційної відповіді: Аарон Тейло-Джонсон, швидше за все, стане новим Джеймсом Бондом

Новини шоубізнесу
6 305
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Аарон Тейлор-Джонсон
Фото: instagram.com/aarontaylorjohnson

Актор щиро тішиться, що люди бачать його на цій ролі

Днями в мережі з'явилася інформація про те, що знаменитого актора Деніела Крейга більше не буде у серії фільмів про Джеймса Бонда, роль якого він виконував. Говориться, що вже знайдено нового актора. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож , згідно інформації інсайдерів, ним має стати Аарон Тейлор Джонсон. Про це повідомляє авторитетне видання Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що 33-річний актор почав зніматися ще в дитинстві. У ті часи його кар'єра доволі стрімко зростала, а у цьому році він з'явився у трьох стрічках.

Бонд — це роль Аарона, якщо він захоче її прийняти. Офіційна пропозиція на столі, і вони чекають на відповідь. Аарон збирається підписати свій контракт найближчими днями, і вони можуть почати готуватися до великого оголошення.
- повідомляє The Sun.

Цікаво, що відповідаючи на чутки про те, що він швидше за все замінить Крейга на ролі Бонда, Тейлор - Джонсон не став говорити якихось полум'яних речей.

Я вважаю чудовим, що люди бачать мене в цій ролі. Я сприймаю це як великий комплімент.
- підсумував Аарон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Антоніна Хижняк розповіла, чому плакала на зйомках серіалу “Зв'язок”. Зірка зізналася, що їй тяжко впоратися з емоціями.