Прем’єра нового спецсезону "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2" на ТЕТ: що це буде, коли і де дивитися? (ВІДЕО)

Новини ТВ-шоу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Навіть у період повномасштабно війни в Україні виходить багато крутих ТВ-шоу. Більшість із них зараз стосуються саме реалій воєнного часу, як от новий сезон "Голосу країни", де переміг військовий , або ж "МастерШеф", де на учасників протягом всього сезону очікують випробування і теми, які на часі для всіх, а ще - гості, незламністю яких захоплюється увесь світ. Не виняток і спецсезон "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2", прем'єра якого запланована на сьогодні, 3 листопада.

До чого готуватися глядачам,  розповідає  "ТЕТ". Про нововведення та цікавинки великого гумористичного проєкту, що працює на перемогу - далі у нашому матеріалі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Уже сьогодні, 3 листопада, відбудеться прем’єра нового унікального спецсезону "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2". Відсьогодні та щоп’ятниці команди змагатимуться за право реалізувати конкретну волонтерську місію – доставити пікапи незламним українським захисникам і захисницям.

Класичний формат не на часі. У нас виникла ідея, що можна пов’язати коротенький спецсезон з волонтерською допомогою, оскільки всі "лігосмішники", які не на фронті, вони всі волонтери.

Це змагання не за результат, а за місію, за право доставити вантаж військовим. І для команд це дуже великий стимул,

– говорить креативний продюсер "Ліги сміху" Андрій Чивурін у програмі “Ближче до зірок” .

Оцінювати жарти та виступати разом з конкурсантами будуть вже бувалі тренери-чемпіони Станіслав Боклан та Ігор Ласточкін, а також тренери-дебютанти – гумористи, які стали відомими  завдяки "Лізі Сміху":

  • Ірина Сопонару з команди "Вінницькі",

  • Іван Кухарчук з "30+",

  • Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль",

  • Настя Оруджова з "Тріо “Різні",

  • Влад Куран з "Ветеранів космічних військ",

  • Олександр Степаненко з "Відпочиваємо разом".

Як проявлять себе нові тренери, хто з команд розсмішить до істерії та здобуде право втілити волонтерську місію - дивіться у новому спецсезоні "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2". Єднаємося задля допомоги, та заряджаємося настроєм щоп’ятниці о 20:00 на "ТЕТ".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Ірина Сопонару зізналася, як напрошувалася на нову роль у "Лізі Сміху". Гумористка переповіла як це було у своєму звичайному стилі, тому історія вийшла досить кумедною.