Таки повернули в скорочену версію: Суспільне Культура покаже виправлену версію Оскара з українським фільмом "20 днів у Маріуполі"

Новини шоубізнесу
3 646
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Творці 20 днів у Маріуполі
Фото: REUTERS/Mike Blake

Престижну кінопремію покажуть 22 березня

Популярний фільм українського режисера Мстислава Чернова “20 днів у Маріуполі”, який несподівано виключили з міжнародної скороченої трансляції, таки буде показано у скороченій трансляції кінопремії “Оскар”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Виправлену міжнародну версію вже 22 березня покаже український телеканал Суспільне Культура. Таке коригування стало можливим лише після того, як український суспільний мовник та Національна рада України з питань телебачення радіомовлення доповнила вище названу телеверсію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вже оновлена версія була надіслана цьогорічними організаторами трансляції дійства - компанією Disney. Зауважимо, що Суспільне Культура вже не перший рік бере на себе відповідальність за забезпечення трансляції престижної кінопремії.

Ця перемога команди Мстислава Чернова має велике значення не лише для української кіноіндустрії, а й для всіх українців — зрештою, саме це ми побачили у тисячах відгуків у соціальних мережах. Ефект цієї події на міжнародній арені, безумовно, буде потужним і тривалим, ця перемога і потужна промова Мстислава Чернова вже посіла своє почесне місце в історії кіномистецтва,

— заявив виконавчий продюсер телеканалу Суспільне Культура Лук'ян Галкін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як породілля - зрадниця з Маріуполя прокоментувала оскароносну стрічку 20 днів в Маріуполі. Жінка назвала це ярмарком лицемірства.