"Ярмарок лицемірства": породілля-зрадниця з Маріуполя прокоментувала оскароносну стрічку "20 днів у Маріуполі" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 239
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Маріанна Вишемирська
Фото: кадр з фільму "20 днів в Маріуполі"

Жінка цинічно заявила, що кадри з фільму - фейки

Скандальна маріупольська породілля Маріанна Вишемирська, яка потрапила до оскароносної стрічки “20 днів у Маріуполі”, а після зрадила Україну, заявила, що підтримає російський режим. прокоментувала фільм з нею. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, українка, яка підтримала країну-терористку, з'явилася в ефірі одного з пропагандистських російських каналів. У своєму міні-інтерв'ю вона зазначила, що український режисер змонтував фейки у той момент, коли вона була зайнята більш важливими та глобальними справами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У підсумку, Маріанна заявила, що їй не цікаво дивитися цей фільм. Окрім того, зрадниця додала що знає, що буде показано у фільмі, так як вона була на місці трагедії.

Ніяк інакше, крім як "ярмарок лицемірства", я це назвати не можу. Я і так знаю, що вони там покажуть, бо я там була на момент, коли вони блискавично приїхали знімати після вибуху.
- підсумувала Вишемирська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як режисер стрічки “20 днів у Маріуполі” Мстислав Чернов повідомив, що не засуджує породіллю з Маріуполя, яка потрапила під удар окупаційної армії. Наразі вона підтримує російський окупаційний режим.