Спалила всі мости: уродженка рф та українська співачка Юля Юріна підпалила російський паспорт у своєму новому кліпі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
7 648
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Юлія Юріна
Фото: ukr.radio/news

Артистка вже довгий час намагається позбутися російського громадянства

Колишня фронтвумен українського гурту “YUKO”, виконавиця Юлія Юріна, яка публічно відмовляється від російського громадянства, презентувала неймовірно емоційний кліп, в якому спалила російський паспорт. Подробиці - в нашому матеріалі.

У новій відеороботі на композицію “Чорна хмара”, яка до речі, стала саундтреком до одного з українських фільмів, Юріна палить найголовніший документ, який посвідчує громадянство рф. Зазначимо, що це не її паспорт. Однак, задум артистки є доволі красномовним. Вона бореться за українське громадянство 12 років і вочевидь має таку ж саму позицію до цієї країни, як і її лірична героїня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що сам трек “Чорна хмара” написаний музикантами у підвалах. Він транслює особисту історію Юлії, зокрема агресію, злість, ненависть до всього російського і того, що росіяни чинять на українській землі.

Перший кліп, який був випущений разом з треком "Чорна хмара", був відзнятий в маленькій кімнаті. Ми повісили чорне простирадло, поставили статичну камеру, і я попросила інших волонтерів світовим обладнанням робити мені різні спецефекти. І в умовах повномасштабного вторгнення, у підвалі ми самостійно з волонтерами зняли те відео. Цей кліп і пісня дуже сильно відгукнулися авторам фільму "Лишайся онлайн". Тому вони запропонували зробити його одним із саундтреків. Ми погодилися і відзняли нове відео з додаванням кадрів з фільму, яке вже єднає між собою і історію героїв фільму, і мою особисту історію, емоцію агресії, злості і ненависті до всього російського і того, що вони зробили на українській землі,
- розповіла Юлія Юріна у фотоблогу.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зрадниця України Любов Успенська отримала російський паспорт. Вона заявила, що щаслива бути громадянкою цієї країни.