Хтось разом з дітьми у метро, а хтось – у бомбосховищах: зірки показали, як разом з киянами ховалися від ракетного обстрілу

Новини шоубізнесу
6 474
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Надя Дорофєєва ховалася разом з дітьми Міши Кацуріна, а Наталя Островська була вимушена годувати донечку під вибухи

Ранок 21 березня для столиці України став черговою трагедією, адже більшість мешканців прокинулася від гучних вибухів, а дехто й сильно постраждав. Відомо, що внаслідок масованої ракетної атаки по Києву, було зафіксовано падіння уламків одразу у кількох районах, зокрема у Подільському, Шевченківському та Святошинському. А за даними КМДА, ракетами у столиці пошкоджено 6 навчальних закладів, серед яких школи та дитячі садочки.

44 дні затишшя перервали російські ракети, у звʼязку з чим жителям Києва довелося ховатися у бомбосховищах та метро. Серед них опинилися й українські знаменитості, які разом з усіма пережили чималий стрес. Як почався ранок у декого з них — дізнавайтеся нижче!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Світлана Тарабарова

Напевно, я ніколи не забуду відчуття, коли ти хапаєш дитину із ліжечка під спалахи та вибухи за вікном і летиш до укриття. Щось всередині стискається та обривається назавжди,
— зазначила артистка.

Анна Саліванчук

У нас було дуже гучно і страшно. Постійно працювала сигналізація машин через вибухи,
— зауважила акторка.

Надя Дорофєєва

Наталя Островська

Зазвичай у нас годування о п'ятій ранку. Сьогодні нічого не змінилося, окрім звуків ракет і вибухів. Традиційно дякуємо ППО за роботу!
— написала телеведуча.

Леся Нікітюк

Анастасія Приходько

Катерина Репяхова

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше відомий український телеведучий розсекретив, на якому саме напрямку несе службу у ЗСУ. Тільки нещодавно він взяв до рук зброю, повідомивши про це під час свого крайнього прямого ефіру.