Відомий співак, батьки якого були в російській окупації, відверто зізнався, чи готовий піти на фронт

Новини шоубізнесу
3 219
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Кравченко
Фото: instagram.com/andrii_kravch

Андрій Кравченко, якого часто порівнюють з Олегом Винником, насправді вивчав військову психологію, тому може бути корисним у лавах ЗСУ

Співак Андрій Кравченко, якого називають “клоном” Олега Винника, відверто розповів про початок своєї творчої карʼєри. Виявилося, що чоловік вирішив почати співати на широку аудиторію, коли сам разом з родиною був змушений переживати надскладні часи. Про що саме йде мова — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв'ю Соломії Вітвіцькій Андрій Кравченко розповів, що на початку широкомасштабної війни його батьки були в окупації. Родина артиста живе на Чернігівщині, де були російські військові. І коли за область точилися вуличні бої, сам Андрій не міг доїхати до батьків, аби чимось їм допомогти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами співака, цей період був особливо важким у його житті, але водночас саме він і став великим поштовхом до того, аби він почав активно займатися своєю творчою карʼєрою. Виявилося, що на першу пісню Андрія надихнула саме мама, яка на той момент жила в окупації.

Це мене надихнуло написати пісню. Більше, напевно, допомогла мати. Тому що вона зателефонувала і каже: "Андрію, записуй швиденько слова пісні, тому що зв'язок зникає". І вона мені надиктувала перші рядки, які адресовані її внукам. Я одразу підхопив ту пісню, бо подумав, може, вже й не почую нікого, треба писати,
— пригадав Андрій Кравченко.

До слова, сам артист є не тільки бізнесменом, а ще й психологом. Свого часу він отримав фах саме військового психолога, але вже тривалий час не мав жодної практики, тому дещо розгубив свої навички. І все ж, чоловік запевняє, що у разі необхідності він готовий відправитися на фронт.

Я військовий психолог. Я вже забув, що це таке, але морально забезпечую зараз і військових, і цивільних, і більше роблю, аніж я зробив би в армії. Але якщо мені доведеться, то я готовий на всі 100%,
— підкреслює Андрій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно донька Олі Полякової неочікувано заявила, що думала над тим, аби долучитися до лав ЗСУ . Однак дещо стало на заваді, аби 19-річна Маша дійсно відправилася на фронт.