"Можна було б і трішки радикальніше висловлюватися": Тарас Тополя прокоментував позицію Алли Пугачової у російсько-українській війні

Новини шоубізнесу
13 532
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Тарас Тополя
Фото: РБК-Україна

Музикант розповів, як ставиться до артистів, які засуджують путінський режим

Відомий український музикант фронтмен гурту Антитіла Тарас Тополя, який розповідав чи готовий повернутися на фронт, висловився стосовно російських артистів, які не підтримують війну рф проти України. Подробиці - в нашому інтерв'ю.

Отож, у своєму інтерв'ю проєкту ТСН.ua Тополя розповів, що не відчуває почуття агресії до тих колег з росії, які засуджують дії диктатора володимира путіна. Музикант зазначає, що просто не може ставитися до цих людей негативно, якщо вони дійсно висловили свою антивоєнну позицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В якості прикладу, Тополя навів діяльність Алли Пугачової. Проте, він зазначив, що під час деяких численних звірств, які чинила росія, Алла Борисівна могла би висловлюватися і більш радикальніше.

Я не слідкую за ними. Я до артистів - "Мумий Тролль", "Би-2", Алла Пугачова – не відчуваю агресії, це точно! Об'єктивно, якщо казати про Аллу Пугачову, вона має характер. Вона висловлювала свою позицію неодноразово. В якісь критичні моменти, коли тут нищили дітей, жінок, коли вчиняли злочини в Бучі, Бородянці, можливо, можна було б і трішки радикальніше висловлюватися. Але я не в їхніх життєвих обставинах, тому і на цьому окей",
- прокоментував свою позицію артист.

Окрім того артист зауважив, що на жаль, позиція ліберальних виконавців ні на що не впливає. Попри поодинокі голоси тих, хто здебільшого виїхав з цієї країни, росія продовжує вбивати українців.

Я точно не ненавиджу їх. Але я не можу сказати, що я відчуваю якусь велику приязнь до них. Таке от, прозоре ставлення. Робите – окей! Не будете висловлювати свою позицію – окей, нічого ж не зміниться. Якби їхні висловлювання щось сильно змінювали… А так монстр тримає весь каркас, рухається вперед… Вони там десь дають гастролі, щось прокоментують і що? Це їхній протест…Тут треба розуміти нашу глибинну відмінність. Наш протест – це Майдан,
- додав фронтмен гурту “Антитіла”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Тополя висловився про роботу артистів під час війни. За його словами, такі люди будуть потрібні завжди і в будь-який час.