"Концерт обов'язково відбудеться": Тарас Тополя пояснив, як вже цього літа планує провести концерт у тимчасово окупованому Криму

Новини шоубізнесу
5 836
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Антитіла
Фото: instagram.com/antytila_official

Лідер гурту "Антитіла" не втрачає мотивації зіграти великий концерт у Ялті, який заплановано на 23 серпня 2024 року

І хоча Кримський півострів, на жаль, досі є окупованим російською армією, українці не скасовують плани на те, як найближчим літом можна буде відпочити на березі чорного моря та прогулятися гірськими масивами. А от Тарас Тополя та учасники гурту “Антитіла” планують взяти у Крим не тільки плавки, а й музичні інструменти, аби зіграти великий концерт у Ялті !

Планами на великий виступ артисти поділилися ще минулої весни та навіть зробили великий анонс на 23 серпня. Однак чим ближче до запланованого терміну, ти більше сумнівів виникає у шанувальників гурту, адже деокупація півострова ще, на жаль, не відбулася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім Тарас Тополя впевнений, що йому вдасться втілити свої плани у життя. Щоправда, скоріш за все, назначену дату доведеться дещо перенести на інший час. Про це соліст гурту “Антитіла” розповів у програмі ТСН "Наодинці".

Концерт обов'язково відбудеться. Питання лише - коли. Анонс цього концерту – це наша чітка позиція, що Крим буде українським. Анонс цього концерту – це меседж і до тієї аудиторії, мабуть, першою чергою, і це ще раз артикулювання позиції гурту "Антитіла" і великої кількості українського суспільства, яку примушують похнюпити носа і опустити руки через певні складнощі, втому і виснаження за ці два роки війни. Але ми не хнюпимося і руки не опускаємо. Ми валимо, топимо за своїх, вперед з вірою і впевненістю в перемогу. Ці речі, як концерт в Ялті, це символічні речі, декларація про те, що Крим обов'язково буде в Україні,
— каже Тарас Тополя.
Антитіла
Фото: instagram.com/antytila_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя зізнався, чи готовий повернутися на фронт . Артист вже не раз порушував це питання у публічній площині.