"Дуже тяжко, але треба": популярний український телеведучий розповів про те, що став добровольцем для захисту України

Новини шоубізнесу
6 588
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Телеведучий Артем Овдієнко
facebook.com/artem.ovdiienko

Ведучий Артем Овдієнко буде служити у лавах ДПСУ

Все більше українських зірок спочатку повномасштабного вторгнення вступають до лав ЗСУ, задля того, аби захищати Україну. Приміром, відомий ведучий Орест Дрималовський під час прямого ефіру заявив про те, що йде на фронт. Нині ж інший популярний ведучий 24 каналу Артем Овдієнко повідомив, що вступає до лав ДПСУ (Державна прикордонна служба України).

Про це чоловік повідомив у себе на офіційній сторінці у Facebook. Зазначимо, що 44-річний Овдієнко 6 років віддав роботі на 24 каналі. Телезірка розповів, що іде на службу добровільно, скориставшись системою рекрутингу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артем відомий українському глядачеві завдяки своєму гострому слівцю. Приміром, свого часу він здобув популярність завдяки різкому висловлюванню проти президента рф володимира путіна. У 2019 році Артем під час телемосту з грузинським телеканалом Руставі-2 назвав очільника кремля х*йлом.

Дякую глядачам, колегам й керівництву! За ці шість років 24 канал став рідним домом, полишати який добровільно дуже тяжко, але треба,
– написав Овдієнко.
Пост Артема Овдієнка
Присяга на вірність народу України Артема Овдієнка
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як український телеведучий, а нині військовий Орест Дрималовський пожалівся на зарплату піхотинця. Він зазначив, що українські військові отримують досить малу виплату в порівнянні з тими жертвами, на які йдуть.