Тарас Тополя прокоментував "великий конфлікт" Зеленського та Залужного: "Дивує коротка пам'ять українського суспільства"

Новини шоубізнесу
9 978
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тарас Тополя
Фото: instagram.com/antytila_official

Соліст гурту "Антитіла" висловив власну думку щодо наступних президентських виборів в Україні

Популярний український співак Тарас Тополя, який не покидає сподівань зіграти великий концерт в деокупованому Криму, прокоментував ймовірний конфлікт між нинішнім президентом України та колишнім Головнокомандувачем ЗСУ. Кому вигідні свари між Володимиром Зеленським та Валерієм Залужним — читайте нижче!

В інтервʼю проєкту “Наодинці” Тарас Тополя зазначив, що “конфлікт” Зеленського та Залужного — лише російське ІПСО, яке активно поширювали різні медіа. При цьому, за словами співака, який особисто знайомий з колишнім Головнокомандувачем ЗСУ, насправді ж особистих непорозумінь між військовим та президентом не виникало.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас лідер гурту “Антитіла” підкреслив, що такі конфлікти є корисними для російської пропаганди, задля розколу українського суспільства. Або ж, це може бути вигідно тим політикам, які намагаються повернутися до влади.

Це політичні ігрища тих, мабуть, хто хоче повернутися до влади, підігріті російською ІПСО. Просто мене дивує коротка пам'ять українського суспільства стосовно того, хто у нас розганяв оцей "конфлікт" між Зеленським і Залужним, хто це підігрівав, як це все з росії розганялося,
— каже Тарас Тополя.

Варто зазначити, що чутки щодо так званого конфлікту між Зеленським та Залужним почали поширюватися разом із поголосками, ніби незабаром в Україні відбудуться президентські вибори. І за інформацією того самого ІПСО, нинішній президент та колишній Головнокомандувач ЗСУ мали б бути головними опонентами.

У нас війна. Будуть вибори – будемо дивитись. Я завжди кажу, на щастя, у нас демократія, яка б вона не була. Якщо Валерій Федорович захоче – це його право. Якщо Володимир Олександрович захоче ще раз пірнути в це пекло – це його право. Народ буде вирішувати. Але я поки не бачу передумов майбутніх виборів,
— додав артист та колишній парамедик.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя зізнався, чи готовий повернутися на фронт . Артист вже неодноразово порушував це питання у соцмережах.