Найгучніший концерт у рф: що відомо про російський гурт "Пікнік", на шоу якого стався теракт

Новини шоубізнесу
5 791
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Гурт Пікнік
Фото: instagram.com/piknik.info

Російському колективу вже 46 років

22 березня у підмосковному клубі “Крокус Сіті Холл” (у Красногірську) стався теракт, внаслідок якого загинули десятки людей. Сталося це перед виступом відомої рок-групи “Пікнік”.

Як говорили очевидці, ошелешений натовп почав панікувати, а глядачі у метушні почали тікати. Варто відзначити, що музиканти не постраждали. На момент стрілянини вони були у себе в гримерці, а відтак не встигли вийти на сцену. Тож пропонуємо вам ближче познайомитися з цим російським колективом та його позицією щодо війни рф в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитий колектив сформувався ще у далекому 1978 році. Цікаво, що своїм професійним стартом музиканти вважають не 78-ий, а 81-ий рік, коли колектив очолив Едмунд Шклярський.

Зазначимо що в радянські часи Пікнік відразу потрапив до чорних списків та став немилим тодішній партійній владі. Так само його недолюблювала партійна комсомольська преса. Щодо позиції музикантів по війні росії проти України, то вона є однозначною. Спочатку, у 2016 році артисти приїздили до окупованого Севастополя, де заявляли що не зважають на санкції, а в 2022-у році українофоб Захар Прилєпін розповідав, що очільник “Пікніка” допоміг йому із закупівлею запчастин для військової техніки на передову. При цьому сам Шклярський відкрито не коментував воєнні дії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на Оскарі показали відео про Олексія Навального. Фрагмент документального фільму про російського опозиціонера продемонстрували перед тим, як згадати кінематографістів, які померли цього року.