На тлі чуток про розлучення Юлія Саніна зізналася у коханні... Але, кому?

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наприкінці минулого року Мережу облетіли чутки про те, ніби Юлія Саніна та її чоловік Вал Бебко переживають серйозну кризу у стосунках. І хоча сама фронтвумен гурту The Hardkiss не спішить публічно говорити про особисте, своїх почуттів вона приховувати не стала.

Так, на своїй сторінці в Instagram співачка поділилася новими кадрами із фотосесії, де вона позує у сріблястому костюмі. А у підписі до допису Юлія лаконічно заговорила про почуття любові. На тлі чуток про розрив стосунків з Валом, Саніна зазначила, що чим більше вона говоритиме про кохання, тим менше воно буде значити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікаво, що далі вона все ж залишила послання кохання. Але у коментарях думки підписників розділилися. Одні припустили, ніби ці слова солістка гурту The Hardkiss адресувала чоловікові, спростувавши чутки про розрив, а от інші припустили, що вона написала про почуття до самої себе. Хай там як, але представник музикантів запевняє, що поголоски про розлучення Юлії та Вала не відповідають дійсності.

Якщо постійно повторювати одні й ті ж слова, вони втрачатимуть зміст. Кохаю тебе, кохаю тебе, кохаю… кохаю… кохаю…

– написала Юлія Саніна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше  Юлія Саніна "притисла" Клопотенка  питанням про дівчину чи хлопця. Артистка розкрутила кулінара на відверті зізнання про особисте життя.