Вибір дати не випадковий: чому Кейт Міддлтон не поспішала з оголошенням новини про свій недуг

Знаменитості
806
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Кейт Міддлтон 2024, фото
Фото: Getty Images

Наразі принцеса проходить курс профілактичної хімієтерапії

Раніше стало відомо, чому насправді зникла Кейт Міддлтон. На жаль, правда про це шокувала весь світ - у неї діагностували рак. Чому принцеса не поспішала оголошувати про свій діагноз - розповідаємо далі.

У відеозверненні, в якому Кейт Міддлтон повідомила про свій страшний недуг, принцеса Уельська поставила добробут своїх дітей на перше місце. Тоді вона заявила, що разом з принцом Вільямом вони роблять усе можливе, щоб “заспокоїти” їх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як пише НВ з посиланням на The Daily Mail, дата, коли Кейт Міддлтон сповістила про свій діагноз, також може бути пов’язана з маленькими Джорджем, Шарлоттою та Луї. Цього ж дня, 22 березня, діти принца та принцеси Уельських покинули школу на великодні канікули - наступні кілька тижнів вони проведуть вдома. Повернуться королівські спадкоємці до навчання вже 17 квітня.

Таким чином, опублікувавши відеозвернення принцеси після початку шкільних канікул, подружжя намагалося захистити своїх дітей від розмов, запитань та пліток під час навчання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що навіть принц Гаррі та Меган Маркл не знали про рак. Як відреагували на недугу Кейт Міддлтон герцоги Сассекські - розповідаємо у цій статті .