Тепер боротиметься не лише словом: письменник Сергій Жадан вирушає на фронт

Новини шоубізнесу
1 196
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Письменник Сергій Жадан
Фото: instagram.com/serhiy_zhadan

До свого доленосного рішення письменник активно займався волонтерською діяльністю

Знаменитий український письменник, соліст гурту “Жадан і Собаки” Сергій Жадан вирішив вступити до лав бригади Національної гвардії України “Хартія”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це стало відомо із сюжету Вікна-новини у прямому ефірі єдиного телемарафону. Жадан поділився із журналістами, Про це повідомляється у сюжеті, який транслювали в ефірі інформаційного телемарафону. Зауважимо, що письменник розповів про свої плани журналістці Марії Малевській у Серебрянських лісах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме там він передавав допомогу воїнам. Тепер сам стане з ним пліч-о-пліч. До речі, разом із Сергієм до війська доєднається ще один із музикантів колективу.

Мені здається, сьогодні немає письменників чи не письменників, музикантів чи не музикантів - є громадяни України, які відчувають відповідальність за свою країну, і є громадяни України, які намагаються цієї відповідальності уникнути в той чи інший спосіб. Військо, в принципі, всіх рівняє. Тому що наше військо є доволі точним зліпком, відбитком українського суспільства,
- сказав він.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Сергій Жадан удає, що в нього не було роману із Христиною Соловій. Письменник заперечує слова артистки про їхній зв'язок.