Спочатку вилаявся, а тепер все заперечує: Сергій Жадан удає, що в нього не було роману з Христиною Соловій

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сергій Жадан та Христина Соловій, фото
vikna.tv

Відомий український поет заперечує слова Христини Соловій та вдає, що в них нічого не було

Схоже, той факт, що Соловій вирішила публічно розповісти про свою зраду не на жарт зачепив відомого українського митця. Спочатку Сергій Жадан емоційно відреагував на мем про його розрив з Христиною, а тепер все заперечує!

Українська співачка Христина Соловій днями вразила громадськість відвертими зізнаннями про своє особисте життя. Розповіла вона й про те, що Сергій Жадан на момент їхнього роману був одружений. Публіка з інтересом чекала, як же Сергій відреагує на одкровення співачки. Однак той вдає, що між ними нічого не було.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Навіть у соціальних мережах, спілкуючись з іншими користувачами, Сергій стверджує, що вже цілий рік живе самотнім життям. Про це він написав в соціальній мережі Х. Хоча, як говорила Христина, стосунки з Жаданом вона розірвала восени… І тут явно щось не сходиться.

Жадан залицяється до дівчини
Скриншот. Твіттер (Х)

Хто зна, можливо, Сергію просто неприємно згадувати про болючий розрив, а може річ в тому, що він не розглядав роман зі співачкою як щось серйозне. Поки питань більше, ніж відповідей. Сподіваємось, що Жадан все ж таки дасть більш розгорнуту реакцію та колись розкаже нам про цю історію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось Христина Соловій бути відвертою з прихильниками зовсім не боїться. Співачка без зайвих вагань зізналась, що була в стосунках з двома чоловіками одночасно, одним з яких був Сергій Жадан.