Зірка "МастерШефа" Мартиновська нарешті зізналася, що її серце не вільне: кулінарка розповіла, як звуть її нового обранця

Новини шоубізнесу
2 948
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ольга Мартиновська
Фото: instagram.com/olga_martynovska

Знаменитість розповіла, що встигла познайомити коханого зі своєю донькою

Суддя відомого кулінарного шоу “МастерШеф”, переможниця третього сезону цього ж проєкту Ольга Мартиновська, яка зовсім нещодавно розповідала про те, як її колишній чоловік зраджував їй, наразі зізналася, що її серце не вільне. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, в інтерв'ю kp.ua. Ольга розповіла, що у її житті є місце стосункам. Вона навіть зізналася, що її коханого звуть Русланом. Однак, показувати нового бранця Мартиновська не поспішає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона заявила, що у Руслана був шлюб до неї, і він має дітей. Тож, з поваги до попереднього життя коханого, Ольга поки що не відкриває деякі подробиці про нього.

Я ненавмисно приховую. У нього свої сімейні обставини. Я з повагою ставлюся до нього, його дітей та партнера, з яким він прожив велику частину життя. Важливо, аби з усіх сторін все владналося, ніхто не був ображений і душевно поранений. Та й не завжди хочеться великої публічності в особистих питаннях,
- заявила зірка кулінарного шоу в інтерв’ю kp.ua.

Окрім того, Ольга зізналася, що вже познайомила Руслана зі своєю донькою Вірою. Проти, як говорить Мартиновська, їхні взаємини поки далекі від ідеалу, адже вони відчувають конкуренцію одне до одного.

Я їх знайомлю, намагаюся звести. Але вони поводяться як два конкуренти. Віра звикла, що вона мамина улюблена донечка і мама належить їй. Вона й каже: "Я чула, що Руслан ображається на тебе, що ти багато працюєш і в тебе немає часу на нього. І що? Я все життя таке терплю і то не ображаюся так сильно. А він що? Пару місяців. Хай потерпить,
- поділилася знаменита кулінарка .
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Мартиновська зізналася, скільки заробляє. Кулінарка також розповіла, чому досі не відкрила власний ресторан у Києві.