Ольга Мартиновська спіймала коханого за зрадою: чоловік водив інших дівчат прямо додому до зірки "МастерШефу"

Знаменитості
3 651
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома кулінарна експертка пригадала, як зустрічалася з невірним чоловіком, поки жила на дві країни

Зірка популярного кулінарного проєкту “МастерШеф” Ольга Мартиновська, яка розсекретила свій заробіток , заговорила про особисте. Шеф-кухарка пригадала свої колишні стосунки, в яких їй довелося пережити підступну зраду прямо у власній квартирі. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Славі Дьоміну для його YouTube-проєкту “Слава+” Ольга Мартиновська зізналася, що в неї був досвід стосунків зі зрадником. Цей роман був в неї ще 10 років тому, тому до нього часу жінка вже давно змогла відпустити образи на екскоханого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, що це було у період, коли Ольга навчалася та працювала у Франції, тому постійно мала жити на дві країни одночасно. На той момент у кулінарки була власна квартира в Миколаєві, де і жив її обранець. Однак в якийсь момент Мартиновська повернулася додому і застала свого коханого з іншою.

Ми познайомилися на весіллі у подруги і будували стосунки на відстані. Я навчалася і працювала у Франції. Я була і залишаюся романтиком. І думала, що відстань — не перешкода і можна залишатися вірним. Я приїхала і на власні очі побачила, що в моїй квартирі, в якій він жив, приходили дівчата. А зі мною в листуванні було кохання,
— зізналася Ольга Мартиновська.

Шеф-кухарка пригадала, що тоді вирішила зробити коханому сюрприз, тому не стала завчасно попереджати його про свій приїзд. Натомість сам чоловік не зрадів такому несподіваному поверненню Ольги додому, а з часом вона знайшла докази його зрад.

Я роблю сюрприз, приїжджаю вночі. Дзвоню в двері власної квартири в Миколаєві. Він відкриває і запитує, чому я не попередила й пішов спати. У мене тоді жевріло щось. Він йде на роботу, я витираю пил, протираю ноутбук, а на екрані відкрита переписка. Там було фото, ню фото, переписка, селфі жінки з моєї квартири, на моїй кухні. І мене понесла злість. Я поїхала, і вже в повідомленнях йому сказала, що є три дні (для виселення — прим. ред.),
— додала знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, вже тривалий час Ользі Мартиновській приписують роман з її колегою, ресторатором Володимиром Ярославським. Сам же він вирішив прокоментувати такі чутки й пояснити, чи дійсно вони настільки близькі з суддею проєкту “МастерШеф”.