Більше не холостячка: зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина показала українцям свого нового коханого (ФОТО)

Новини шоубізнесу
55 098
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Ксенія Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фоловери припускають, що новий обранець Мішиної - її тренер

Популярна українська акторка, зірка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина, яка нещодавно заінтригувала українців світлинами з таємним чоловіком, розсекретила, що перебуває у нових стосунках. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це селебритіс розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram . Отож, Мішина, яка досить довгий період виховувала свого сина Платона самотужки, тепер зовсім не самотня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ксенія розповсюдила кадри з відпочинку у Туреччині. Компанію артистці склав засмаглий та підкачаний незнайомець. Як бачимо зі спільних фото, чоловік позував у шортах, оголивши свій прес. Він справді має сталеві м'язи, а його підкачане тіло прикрашують татуювання. На фото бачимо, як Ксенія кокетливо грається зі своїм обранцем, приміряючи йому своє довге волосся.

Любов + Віра покажуть шлях,
— лаконічно підписала свій пост Мішина.

Підписники припустили, що новим обранцем Ксенії став її тренер. Дехто висловився стосовно того, що можливо, він і не є її коханим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ви писали про те, як Ксенія Мішина розповіла, як стала жертвою шахраїв. Артистку обманули на 15 тисяч гривень.