Український блогер-мільйонник помер незабаром після того, як дізнався, що в нього вдруге народиться донечка

Знаменитості
844
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Блогер Юрій Ворожко
Фото: instagram.com/vorozhko_yura

Юрій Ворожко став популярним, роблячи добрі справи літнім людям та безхатькам

26 лютого стало відомо про смерть блогера-мільйонника Юрія Ворожко. 32-річний чоловік несподівано помер у басейні спортивного комплексу. Що про це відомо — усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Новину про те, що Юрій Ворожко пішов у засвіти повідомило “Суспільне”. У матеріалі йдеться про те, що точна причина смерті блогера поки не встановлена. Тому зараз очікуються результати судово-медичної експертизи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що у інфлюенсера зупинилося серце. Інструктор намагався надати йому медичну допомогу до приїзду швидкої, проте навіть реанімаційні заходи не дали результатів, у зв’язку з чим лікарі зафіксували смерть чоловіка.

Під час огляду тіла видимих ознак насильницької смерті не виявили. Причину смерті встановлять в результаті проведення судово-медичної експертизи,
— йдеться в повідомленні речниці поліції Кіровоградщини.

Зазначимо, що популярний український блогер мав дружину та двох дітей. Дружина Юрія наразі вагітна і тільки днями пара дізналася, що в них народиться друга донечка.

Блогер Юрій Ворожко з родиною
Фото: instagram.com/vorozhko_yura
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно також стало відомо про смерть зірки фільмів Marvel і "Зоряного шляху". Життя актора забрала невиліковна хвороба .