"Вдячна богові, бо я дуже давно не закохувалася": співачка Tayanna щемливо повідомила про нові стосунки

Новини шоубізнесу
5 233
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка TAYANNA
Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Співачка зазначила, що коли вона закохана, то її очі сяють на весь світ

Популярна вітчизняна артистка Tayanna, яка нещодавно відпочила в Індії разом із мамою, завела нові стосунки. До речі, співачка доволі важко розійшлася з колишнім коханим.

Варто відзначити, що виконавиця дуже рідко розповсюджує світлини з особистого життя, але інколи, вона робить виняток із правил. Отож, днями зірка шокувала зізнанням, що її серце знову не вільне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інших подробиць співачка не стала розкривати, лише заявила, що перебуває зі своїм обранцем на стадії зародження почуттів. Окрім того, артистка вона повідомила, що її коханий не є бізнесменом, чи політиком.

Колись мені Алан Бадоєв сказав, що я не вмію брехати, бо мої очі видають все й одразу. Мені здається, коли я закохана, то мої очі сяють на весь світ. Я не можу сказати, що це якісь стосунки, але почуття народилися. Дуже вдячна богові, бо я дуже давно не закохувалася і у мене давно не було романтичного стану, коли хочеться ділитися любов'ю",
— зізналася співачка в програмі від "Люкс ФМ".

Дивитися з 17:41

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Tayanna розсекретила, що має ділянку землі на Балі. Співачка розповіла, як планує використати цю власність.