З синьо-жовтим прапором в руках. Сестра запроданки Наташі Корольової публічно підтримала Україну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 116
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Наташа Корольова і її сестра Руся, фото
Фото: коллаж Хочу! на основі фото instagram.com/koroleva_fan_music

Руся подякувала ЗСУ та розповіла, як їй живеться закордоном

Старша сестра співачки-зрадниці Наташі Корольової, яка сумує за радянським ладом , емоційно звернулась до українців та підтримала свою батьківщину. Відео та деталі ви знайдете далі в нашому матеріалі на Хочу!

Відома у 90-х роках співачка Руся, яку насправді звати Осауленко, публічно висловила підтримку рідній Україні. Відео з її промовою в TikTok розповсюдив користувач з ніком pacharom88.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У цьому відеоролику зірка 90-х, яка проживає в Америці вже понад 30 років, тримає у руках український прапор і наголошує, що Україна обов'язково переможе у кривавій війні, яку розпочала Росія. А ще Руся розповідає про те, як останні кілька років їй живеться в США.

Я хочу сказати, що після 24 лютого у нас все змінилося. Хоч я вже 30 років живу в Америці, але ми на телефонах, ми дивимося новини вдома. Бо в мене вдома моя тітка, мої брати і їхні сини. В нас серце обливається кров’ю. Слава Україні! Ми переможемо! Слава ЗСУ,
— говорить у відео рідна сестра запроданки Корольової.
Наташа Корольова і Руся, фото
Фото: instagram.com/koroleva_fan_music

Нагадаємо, що киянка Наташа Корольова разом зі своїм чоловіком-стриптизером Тарзаном вже впродовж багатьох років живе і працює в Росії. Після повномасштабного російського вторгнення Корольова, на відмінну від своєї сестри Русі, не засудила дії країни-терористки, а продовжила співати для російських окупантів та заробляти криваві російські рублі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось чоловік Корольової, який теж на боці російської агресії, нещодавно відзначився дивними діями. Стриптизер Тарзан уподобав допис Мікі Рурка на підтримку України.