Ще не розлучений Налчаджіоглу влаштував романтичний ранок новій дівчині, аби "наповнити" її любовʼю (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишній чоловік Ані Лорак вже з головою поринув у нове кохання , хоча офіційно досі не розвівся з другою дружиною, візажисткою Лілією Реус. А у День святого Валентина Мурат Налчаджіоглу влаштував дівчині ранковий сюрприз, деталями якого вона вже встигла похизуватися. Як турецький бізнесмен привітав кохану 14 лютого – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

На своїй сторінці в Instagram Анастасія Фоксі показала, який сюрприз її очікував на ранок найромантичнішого свята. Пара тільки нещодавно почала свої відносини, тому не забуває постійно радувати одне одного та робити особливі знаки уваги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на ранок 14-го лютого Мурат Налчаджіоглу створив романтичну атмосферу, прикрасивши кімнату повітряними кульками у формі серця. А біля ліжка, на якому лежала Анастасія, стояв великий букет квітів та величезний плюшевий ведмідь.

Ось такий добрий ранок. Мені так подобається спостерігати, як ти щось робиш. Подобається просто дивитися з тобою фільми чи готувати вечерю. Всі моменти з тобою сповнені любов'ю, позитивом та теплом.
Хочу, аби вони продовжувались вічність. Я так сильно тебе кохаю,

– написала Анастасія Фоксі.

Ще не розлучений Налчаджіоглу влаштував романтичний ранок новій дівчині, аби "наповнити" її любовʼю (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно нова дівчина Мурата Налчаджіоглу зізналася, чим заробляє на життя . Виявляється, Анастасія Фоксі не сильно розуміє, як можна працювати на постійній основі.