"Для мене це дуже велика втрата": Приходько підтвердила смерть свого тур-менеджера під час її концерту

Новини шоубізнесу
865
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анастасія Приходько
Фото: facebook.com/anastasiyaprykhodko

Життя Григорія Красницького намагалися врятувати впродовж 40 хвилин

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько, яка днями розповідала про те, що на її концерті трапилася трагедія, підтвердила смерть свого концертного тур-менеджера Григорія Красницького. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, інформація про те, що трагедія, про яку говорила Настя - це кончина її тур-менеджера, виявилася правдивою. Про це зірка повідомила 28 березня на своїй офіційній сторінці у Facebook .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона записала ролик після похорону чоловіка, який був дорогий для неї. Зірка заявила, що це дуже тяжка втрата для неї.

Помер він не на початку програми, майже в кінці. Йому раптово стало зле, я під час виступу побігла до нього. На очах у всіх глядачів дійсно посеред зали йому стало зле,
– розповіла артистка.

Настя повідомила, що в залі де вона виступала, був лікар-реаніматолог із Києва. Він 40 хвилин намагався врятувати життя Григорія поки всі чекали на швидку.

Вона була тільки одна в місті, і то знаходилася в Дрогобичі. Ми 40 хвилин чекали на "швидку". Є певні обставини, які я не можу розповідати. Але в кареті "швидкої" він помер, – повідомила вона. – Для мене це дуже велика втрата. Помер він від обширного інфаркту. І, на жаль, нічого не могли зробити.
- резюмувала Приходько.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те як Анастасія Приходько здивувала своїх фоловерів архівними світлинами. Зірка показала той час, коли була вагітною.