"Сталася велика трагедія": Анастасії Приходько повідомила про горе, яке трапилося на її концерті (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 055
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Анастасія Приходько
Фото: instagram.com/prykhodko_official

Про це співачка розповіла у себе в Instagram-Stories

Популярна українська виконавиця Анастасія Приходько, яка замилувала фоловерів архівними світлинами з тих часів, коли була вагітною, розповіла про трагедію, яка відбулася на її концерті у Трускавці 25 березня. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідний пост Настя зробила у себе в Instagram-Stories. Зокрема, як бачимо, селебритіс написала, що під час її виступу сталася велика трагедія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, поки що достеменно невідомо, що саме сталося в той день. Співачка не стала вдаватися до подробиць, ба навіть написала, що не готова поки що давати коментарі та розповідати про це більш детально.

Сьогодні (25 березня – прим. ред.) сталася велика трагедія в мене на концерті в Трускавці...На цей момент без коментарів,
–  написала знаменитість.
Пост Анастасії Приходько
Фото: instagram.com/prykhodko_official

Проте, видання RegioNews повідомляє, що перед початком шоу Приходько, раптово помер її менеджер прямо в глядацькому залі. на момент смерті, Настя встигла заспівати лише три пісні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анастасія Приходько відправилася разом із коханим до тунелю кохання. У романтичному місці вона зробила обранцю важливу обіцянку.