Занадто багато збігів з конкурсом, що відбувався 50 років тому: у Мережі передбачили імовірного переможця Євробачення

Новини шоубізнесу
9 918
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Переможниця Євробачення 2023 Лорін
Фото: ЕРА

У країни, якій пророкують перемогу, справді непогані шанси на тріумф

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення кожного року залучає мільйони єврофанів по всьому світу. Перед конкурсом, вони з року в рік намагаються спрогнозувати можливого переможця. Опираючись на думку букмекерів, наразі очевидним фаворитом є Хорватія.

Однак, цьогоріч велика кількість єврофанів по всьому світу знайшли багато цікавих збігів між конкурсом 2024-го та 1975-го року. Отож, як і 49 років тому конкурс пройде у Швеції. Окрім того, як і тоді, Швеція прийняла естафету від Великої Британії, яка організовувала дійство минулого року. Ба більше, Британія не була переможцем, а влаштовувала конкурс від імені різних країн. У 1974 від Люксембургу, а у 2023-му від України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо шведських виконавців які перемогли у 1974 та 2023, то в них теж є дещо схоже. Мова йде про легендарну групу ABBA, яка здобула тріумф із композицією “Waterloo” та Лорін, яка минулого року тріумфувала з треком “Tattoo”. Як бачимо, обидві пісні закінчуються на “oo”. Так-от, тоді, коли Швеція проводила це дійство після Великої Британії, у Стокгольмі перемогу здобули Нідерланди.

Єврофани натякають, що якщо врахувати ці збіги, то і цьогоріч ця країна має перемогти. Цікаво, але вона дійсно може це зробити, так як за думкою букмекерів наразі перебуває на четвертому місці. Зазначимо, що від Нідерландів цього року виступить Joost Klein з треком “Europapa”. Співакові вже вдалося здобути більше 15 мільйонів переглядів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Україна дізналася, під яким порядковим номером виступить на Євробаченні. Українські представниці виступлять у першому півфіналі.