Як знайти себе: ТОП-4 книги, які розправляють жіночі крила

Особистісний розвиток
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка читає книгу, фото
Фото: kaboompics

До вашої уваги — книги, які допоможуть жінкам знайти себе

У світі вийшло чимало бестселерів, які надихають і мотивують. Така література може займати почесне місце на книжковій полиці та передаватися наступному поколінню. Раніше ми писали, які книги подарують весняний настрій, а тепер розкажемо, що почитати, аби знайти себе.

Пропонуємо вам почати із найпопулярніших книг, які допомагають знайти себе, пише korali.info. Кожна жінка унікальна, вродлива та неповторна. Потрібно просто повірити у свої сили. У цьому допоможуть 4 книги, написані на реальних подіях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Історія мого життя” Хелен Келлер

У книзі описується життя Гелен Келлер. Коли маленькій Гелен було 2 роки, вона втратила зір і слух. Попри це дівчинка росла наполегливою: навчилася читати, писати і навіть говорити. Згодом вона закінчила коледж і повела за собою мільйони жінок, показавши своїм прикладом, що неможливого не існує.

Книга Келлер “Історія мого життя”
Фото: korali.info

“Гордість та упередження” Джейн Остін

До вашої уваги — роман про Елізабет Беннет. В історії описується життя молодої жінки, яка не захотіла підкорятися соціальним нормам. Вона відмовилася виходити заміж за чоловіка, якого не кохала.

Книга “Гордість та упередження”, фото
Фото: korali.info

“Друга стать” Сімони де Бовуар

Автор бездоганно дослідив гендерне питання. Таке дослідження увійшло у рядки книги, де робиться акцент на тому, що жінка — не пасивна жертва. Вона — активна учасниця власного життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Книга Сімона де Бовуар “Друга стать”
Фото: korali.info

“Становлення” Мішель Обама

Автором книги є перша леді США Мішель Обама. Вона розповіла про власне життя, починаючи з дитячих років. Мішель висвітлила історію про свою освіту, кар'єру та сім'ю. У своїй книзі автор ділиться думками про те, якою може бути роль жінки в соціумі.

Книга Мішель Обами “становлення”, фото
Фото: korali.info

Нагадаємо, раніше ми писали про найпопулярнішу сучасну українську літературу. Для вас — добірка цікавих художніх книг, які варто прочитати.