Зірка українських серіалів Богдан Юсипчук освідчився співачці у Таїланді (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 648
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Богдан Юсипчук з нареченою Веронікою
Фото: instagram.com/missveronagertsoginya

Кохана актора явно не очікувала пропозиції на піщаному пляжі, тому не стримала емоцій

Колишній ведучий програми ЖВЛ та актор Богдан Юсипчук вирішив розпрощатися з парубоцьким життям. Адже днями шоумен зробив пропозицію своїй дівчині, співачці, на ім’я Вероніка. Як і де це було — дізнавайтеся на Хочу!

Кадрами з заручин закохані поділилися на своїх сторінках в Instagrag у спільному дописі. Виявилося, що пропозицію руки та серця Богдан Юсипчук зробив дівчині у Таїланді, а підтримати їх у момент заручин прийшли батьки шоумена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Освідчитися коханій Богдан Юсипчук вирішив на місцевому пляжі. Судячи з усього, дівчина позувала заради спільного фото з чоловіком та явно не очікувала, що він стане на одне коліно та покличе заміж. Тому Вероніка не змогла стримати емоцій та навіть пожартувала, що думала, ніби вже не дочекається цього моменту.

Вона сказала так,
— підписав кадри Юсипчук.

Зазначимо, що про стосунки з Веронікою, яка будує карʼєру співачки, Богдан Юсипчук вперше повідомив наприкінці січня 2022 року. Де саме та коли пара познайомилася — невідомо, проте здійснити їм це вдалося через спільну подругу. Варто також зазначити, що повертатися в Україну під час повномасштабної війни закохані не поспішають. Востаннє Юсипчук публікував кадри з Карпат ще влітку 2022 року, а після — відправився на конкурс Man of the year в Індонезію і більше не приїздив в рідну країну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Богдан Беспалов заявив, ніби Даша Астафʼєва таємно вийшла заміж . Блогер також розсекретив, які в артистки стосунки з коханим.