Даша Астафʼєва таємно вийшла заміж за багатія, молодшого від неї більш ніж на 10 років

Новини шоубізнесу
1 780
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Даша Астафʼєва
Фото: instagram.com/da_astafieva

Блогер-пліткар розкрив секрети особистого життя відомої артистки

Відома шоувумен та ексучасниця музичного гурту NIKITA, де вона отримала образ “хижого дівчиська” , Даша Астафʼєва не просто приховує від публіки обличчя свого коханого. Виявляється знаменитість не розголошувала і про свій сімейний стан, адже, за чутками, артистка вже встигла навіть узаконити ці стосунки. Що про це відомо — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Новиною про те, що Даша Астафʼєва вийшла заміж поділився блогер-пліткар Богдан Беспалов. Інформація про таємне весілля співачки зʼявилася на сайті bespalovmedia .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли саме та за яких умов відбулося весілля Даші Астафʼєвої — наразі невідомо. Проте Беспалов запевняє, що коханий артистки із заможної родини, а також є молодшим за неї більше ніж на 10 років. Однак пара дійсно задоволена подружнім життям та “гармонійно доповнюють одне одного”.

Після складних стосунків минулих років Астафʼєва приховує все, що повʼязано з особистим. Можна зрозуміти… Їй в багатьох питаннях пощастило, окрім чоловіків. Проте зараз Даша щаслива в офіційному шлюбі з молодим хлопцем, який на 10+ років молодший за неї. Він обожнює свою дружину і дуже піклується. Вони як лід і полумʼя,
— каже Богдан Беспалов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Даша Астаф’єва продемонструвала свій вигляд "до" та "після" професійного макіяжу . Артистка не соромиться бути відвертою з прихильниками, тому впевнено показує себе без мейкапу.