Раян Ґослінґ позбувся статусу холостяка ще декілька років тому! Актор таємно одружився з 50-річною акторкою

Новини шоубізнесу
7 680
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Раян Ґослінґ одружився
Фото: Getty Images

Новини про шлюб пара змогла приховувати аж два роки поспіль

Поки актор Ед Вествік ділився з прихильниками першими кадрами з власного весілля , його колега Раян Ґослінґ вирішив до останнього приховувати подробиці особистого життя. Але, як виявилося, зірка “Барбі”, “Ла-ла-ленду”, “Щоденнику памʼяті” та інших фільмів, вже давно теж має статус одруженого чоловіка. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

43-річний Раян Ґослінґ вже більше 12-ти років має стосунки з 50-річною акторкою Євою Мендес, знайомство з якою сталося під час зйомок кримінальної драми “Місце під соснами”. З того часу пара не приховувала своїх почуттів, але й публічно говорила про свої стосунки вкрай рідко. І все ж відомо, що у вересні 2014 року у Раяна та Єви народилася донька, на імʼя Есмеральда Амада, а ще через декілька років, у квітні 2016-го у пари народилася друга донька Амада Лі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перші чутки про весілля Раяна Ґослінґа та Єви Мендес зʼявилися ще у 2022 році, однак до нині пара досі не коментує, чи дійсно уклала офіційний шлюб. Однак нещодавно у коментарі виданню The News приватне джерело з близького оточення знаменитостей повідомило нові факти про їх сімейні стосунки.

Так, інсайдери говорять, що Раян та Єва узаконили свої стосунки на закритій весільній церемонії близько двох років тому. Церемонія була проведена на задньому дворику їх будинку у Лос-Фелісі, де зібралися лише найрідніші люди пари.

Єва Мендес та Раян Ґослінґ
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно чутки про своє весілля підтвердила українська співачка Аліна Гросу. І хоча зірка досі приховує обличчя свого чоловіка, усі впевнені, що ним став відомий російський актор .