"Я їх просто ненавиджу": Даша Астаф'єва розповіла, як підлітком мила підлоги за модні речі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 175
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Даша Астаф'єва, фото
Фото: instagram.com/da_astafieva/

Зірка українського шоубізу пригадала юність і як намагалася з усіх сил бути не такою, як усі

Популярна українська актриса та співачка Даша Астаф’єва, якій приписують таємне весілля з багатієм , молодшим за неї на 10 років, розповіла, якою була у підлітковому віці. Зірка зізнається, що змалку полюбляла бути не такою як усі й постійно намагалася довести всім навколо, що у неї — “королівська блакитна кров”. За це була готова навіть драїти чужі підлоги. Деталі — вже у нашому матеріалі!

З самого дитинства Астафʼєва цікавилася біографіями зірок та стильними образами. Будучи маленькою дівчинкою, вона часто замикалася вдома й переглядала модні журнали, обираючи для себе круті речі. Втім, її родина не була багатою, тож купити чи відшити на замовлення щось подібне шансів не було, зізнається співачка в інтерв’ю Еммі Антонюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про своє дитинство та підлітковий вік вона згадує так:

На суботній базар привозять 8 турецьких светрів з візерунками. І їх куплять, а ти думаєш: “Капець! За що мені ця кара? Зараз пів класу мого буде ходити в цьому светрі, оцих ботах-тракторах, а в тебе немає грошей — тобі мама день і ніч сидить в’яже ці светри”. А я їх просто ненавиджу ці в’язані светри! В мене було в’язане все,
— говорить Астаф’єва.

Більш того, в її мами був 35 розмір ноги, тож взуття юна Даша завжди доношувала за мамою. Однолітки постійно запитували в неї, що це взуття таке на ній, а вона відповідала: "Ви що? Це мені з Америки прислали!".

З часом зірка зрозуміла, що майстерність вигадувати історії, в які починала вірити навіть вона сама, може дуже виручити в житті. Каже, зрозуміла, що найкращий одяг — не такий, як у всіх, підкріплений історією своєї крутнезності. Тому в певний момент дівчина знайшла геніальний вихід із ситуації: почала домовлялася із сусідкою, щоб та відшивала їй щось особливе з речей, знятих з горища.

Я спускала деякі речі з горища, бігла до сусідки на 4-му поверсі, і кажу: "Грошей немає, але можете перешити, як ось тут, у вирізці з журналу?". Вона казала: "Ну, давай, помиєш підлогу в мене вдома, поприбираєш, і я перешию тобі". До слова, вже тоді я ходила у костюмі в стилі сафарі кольору хакі, в якому Джейн Фонда позувала відомим фотографам,
— хизується своєю винахідливістю Даша Астаф’єва.

На відео цей момент дивіться з 6 хв 50 сек

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, віднедавна Астаф’єва — ведуча нового шоу “Хто знає?” на Новому каналі. Компанію їй складають зіркові капітани команд Володимир Дантес та Фіма Константиновський. А детальніше про це шоу — у цьому матеріалі!