"Я зроблю все, щоб передати своє тепло": Артем Пивоваров заговорив про батьківство

Новини шоубізнесу
1 058
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артем Пивоваров
Фото: instagram.com/pivovarovmusic

Артист поділився, що дуже швидко знаходить спільну мову з дітьми

Відомий український співак Артем Пивоваров, який зробив анонс трьох концертів поспіль у Палаці спорту, дуже рідко ділиться подробицями з особистого життя. Проте, нещодавно він висловився відносно того, чи готовий стати батьком.

Про це повідомляє видання Люкс ФМ. Отож, відомо, що Артема виховувала мама та бабуся. Відтак, співак цілком і повністю розуміє потребу дитини як у мамі, так і у батькові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист підтвердив, що хотів би мати щасливу родину. Щодо стосунків з дітьми, то він досить легко знаходить з ними спільну мову. Зокрема, Пивоваров зазначив, що дуже любить на своїх концертах спілкуватися з наймолодшими фанатами.

Я виріс без батька і моє сприйняття світу видозмінене. Якщо я маю можливість подарувати (дітям) емоцію, якщо я маю змогу хоч на трішечки дозволити їм прожити цю мить не в стані війни, я зроблю все, щоб передати своє тепло, любов. Навіть якщо це не моя дитина.
- сказав він.
Пост Артема Пивоварова
Фото: facebook.com/pivovarovofficial
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров вразив новою композицією. Знаменитий артист записав трек на вірші українського поета Павла Тичини. Пісня називається “О, панно Інно”. Співак виконав її разом з гуртом "The Вуса".