"Ми маємо змінювати історію і це потрібно робити вже сьогодні": Артем Пивоваров зробив анонс 3 концертів поспіль у Палаці Спорту

Новини шоубізнесу
1 500
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Артем Пивоваров
Скриншот з відео на YouTube-каналі "Artem Pivovarov"

Артист додав третій концерт через шалений ажіотаж

Знаменитий український співак Артем Пивоваров, який став свідком теракту в Дубліні, через що зірвався його концерт, ошелешив українців своїм черговим зверненням. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Пивоваров розмістив короткий ролик, в якому окреслив свою увагу на важливості цілковитої консолідації українського народу, на єдності, завдяки якій можна змінити історію. У кінці ролика Пивоваров розповів, що готує три концерти поспіль в Палаці Спорту, а також зауважив, що останній раз в Україні це робили ще 25 років тому. На жаль, тоді зал Палацу Спорту збирав російський артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Артем повідомив, що його благодійні шоу відбудуться 19, 20 та 22 квітня. Третій концерт Пивоваров додав через численні прохання шанувальників та неабиякий ажіотаж.

І навіть в складні часи ми маємо єднатися, маємо бути підтримкою один для одного. Останній раз палац спорту в Києві три дні поспіль збирав лише один артист. Це було 25 років тому і це був на жаль артист з країни, яка напала на нас 10 років тому. Ми маємо змінювати історію і це потрібно робити вже сьогодні,
– сказав у своєму ролику Артем.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров разом з гуртом The Вуса презентував композицію на вірші Павла Тичини. Артист влаштував сучасне прочитання вірша “О панно, Інно”.