Епоха NK завершена? Що насправді відбувається з карʼєрою Насті Каменських — відповідає відома піарниця

Новини шоубізнесу
1 370
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Настя Каменських
Фото: instagram.com/kamenskux

Юлія Бойко оцінила, яким чином артистка продовжує утримувати свою аудиторію, та чи вдається їй це робити

Відома українська піарниця Юлія Бойко, більш відома під псевдонімом Юла, оцінила карʼєру Насті Каменських. Власниця музичної компанії розповіла, що насправді зараз відбувається у творчості популярної української співачки, яка нещодавно випустила ліричну композицію “Не облиш мене”. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

За словами Юли, наразі Настя Каменських продовжує розвиватись, як артистка. Адже у нових композиціях вона продовжує експериментувати та “шукати себе”. Тому, Юла стверджує, що не можна сказати, ніби карʼєра NK вже завершена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, за словами піарниці, кожен артист зіштовхується зі складнощами. Однак якщо вони продовжують розвиватися, підлаштовуватися під свою аудиторію та радувати публіку новими проєктами, то значить, що їх “епоха” ще не завершена.

Вона не завершена, тому що все одно в неї є аудиторія, вона старається, вона пише. Кожен артист зараз стикається з тим, що він починає шукати себе нового, починає шукати свій репертуар, близький до своєї, до іншої публіки. Думаю, вона працює, шукає себе.
Буде кінець, коли не будеш відчувати, про що зараз думає твій слухач
— сказала піарниця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських заспівала прямо у бомбосховищі . Адже концерт артистки зірвала чергова повітряна тривога.