Як Потап коментує свої “зашквари”: співак відповів на закид підписниці в Instagram (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Останнім часом співак Потап частенько потрапляв у скандали через свої слова та дії. Водночас він ніколи не коментував ситуації, що склалися. Та днями він все ж спробував пояснити свою дивну поведінку. Але вийшло “як завжди”.

Український співак Олексій Потапенко, який виступає під псевдонімом Потап, повідомив підписникам в Instagram, кого підтримує у нацвідборі на “Євробачення 2024”. Виявилося, його фаворитом є гурт Ziferblat.

Потап зазначив, що в їхній творчості йому подобається все: “Супер пісня, гурт, стайл! Swoiia “Little Angels”, дякую за високу оцінку, окремий респект виконавиці й співавтору Вадиму Алхутову. Absolutely Brilliant!”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також Олексій виголосив подяку спеціальному підрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України “Артан”. Він закликав слухати їхній спільний трек та дивитися ролик в YouTube, оскільки монетизація від переглядів піде на підтримку підрозділу.

Одна з підписниць репера не втрималася, і зазначила в коментарях, що раніше він наробив багато дурниць і реабілітуватися буде дуже складно. Потап вперше вирішив прокоментувати свої “зашквари” у відповіді на цей коментар. Так, Олексій процитував відому українську приказку: “Сам п’ю, сам гуляю, сам стелюся, сам лягаю” . Розумійте, як хочете, називається.

Як Потап коментує свої “зашквари”: співак відповів на закид підписниці в Instagram (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що експідопічна Потапа відверто відповіла , чому більше не спілкується зі скандальним продюсером. Також вона прокоментувала і скандальну поведінку свого колишнього продюсера.

Фото: @realpotap