"Стиль собачки" повертається? Беспалов розсекретив, заради кого Потап планує повернення у московію (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ще нещодавно Мережею ширилися чутки, ніби загубивши карʼєру в Україні Потап вирішив повернутися на російську сцену . І хоча всі "докази" поки тримаються на рівні пліток, блогер Богдан Беспалов поділився новими разючими інсайдами.

У новому відео на YouTube пліткар зізнався, що до нього потрапила нова доповнена інформація щодо планів артиста на майбутнє. Судячи зі слів його оточення, Потап планує відродити на росії не тільки свою репутацію, а й карʼєру давно забутої співачки Бʼянки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ще за часів існування дуету Потап і Настя, продюсер встиг попрацювати над спільним проєктом з російською співачкою білоруського походження. Але, судячи з чуток, на пісні "Стиль собачки" їх співпраця з Бʼянкою може бути не завершеною. І поки карʼєра артистки ще не досягла суцільного дна, а сама вона ще намагається давати концерти, Потап продумує, як можна "відродити" її імʼя на естраді.

Зараз Потап, як я розумію, розглядає можливість повернення на ринок "країни 404". І в якості заходу на цей ринок він буде реанімувати музичну кар'єру Б'янки. В останні роки Б'янка, яка живе в "країні 404", просто деградує і показує те, що вона вже не здатна бути співачкою. Нещодавно вона виступала в Німеччині, люди просто виходили з клубу, щоб її не слухати,

– розповів Богдан Беспалов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше блогер-пліткар розповідав, ніби Настя Каменських продумує "план відступу" від Потапа. За його словами, артистка хоче розлучитися зі скандальним продюсером, а щоб не загубити власну карʼєру, потайки від чоловіка почала переговори з великим музичним лейблом.