"Ми робимо все можливе": Сергій Середа вперше заговорив про розлучення з MamaRika

Новини шоубізнесу
2 043
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МамаРіка та Сергій Середа, фото
Фото: instagram.com/mamarika_official/

Артист розповів, що зараз відбувається в їхніх стосунках

Днями співачка MamaRika шокувала прихильників піснею "Хтось йде", в якій відверто розповіла про кризу в стосунках з чоловіком Сергієм Середою. Зірка зауважила, що вони на межі розриву. Тепер своє слово про проблеми в стосунках сказав сам Сергій.

Середа тривалий час утримувався від коментарів, але все ж таки вирішив написати пост, щоб пояснити ситуацію. Артист підтвердив слова дружини та засудив тих, хто підозрює, що вони придумали випустили пісню про проблеми в стосунках заради хайпу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Спасибі всім за підтримку і за велику кількість повідомлень у директ. Але зараз я не готовий нікому відповідати, оскільки ми повинні самі розібратися в наших стосунках. Ті, хто пишуть, що все це заради хайпу навколо нової пісні, хочу вас розчарувати, це не так. Ми вже давно переживаємо цю кризу, і поява пісні — це результат наших переживань! Слова, які співає Настя дійсно про нас,
— зазначив Сергій у своєму Instagram.

Артист також подякував прихильникам за підтримку та додав, що зараз вони роблять усе можливе, щоб зберегти свій шлюб. Він щиро сподівається, що їм вдасться це зробити:

Ми робимо все можливе, щоб сім'я залишилася сім'єю і сподіваюся, що дуже скоро ми згадуватимемо про цей період, як про щось дуже складне, але те, що вже залишилося позаду! Ще раз дякую вам, бережіть одне одного! І нехай ніхто ні від кого не йде.

MamaRika та Сергій Середа разом вже 9 років. У 2021 році в них народився син Давид. Їхня сім'я вважалася однією з найміцніших в українському шоубізнесі, тому звістка про можливий розрив відносин вразила їхніх шанувальників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До того ж зовсім недавно пара святкувала річницю весілля. Тоді MamaRika потішила шанувальників архівними фото зі святкування в Таїланді.