Мадонну звинувачують у брехні: шанувальники навіть подали до суду на знаменитість

Новини шоубізнесу
3 734
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Мадонна
Фото: instagram.com/madonna

Команда зірки вже встигла відреагувати на ці звинувачення

Знаменита американська поп-діва Мадонна, яка ненавмисне образила свого фаната , стала фігуранткою чергового скандалу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, фанати артистки звинуватили її у брехні. Ба навіть, шанувальники творчості 65-річної виконавиці подали на неї до суду. Конфлікт стався під час концерту у Брукліні. Мадонна відіграла його ще 13 грудня. Отож, кілька шанувальників знаменитості дуже обурилися, що шоу мало б початися о 20:30, адже так було написано у квитку. Проте, селебритіс розпочала виступати тільки о 22:30. Відтак, шоу затягнулося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це повідомляє видання People . Отож позивачі у своїй заяві стверджують, що інформація про скандальний концерт Мадонни виявилися повністю брехливою та взагалі не відповідала дійсності. До речі, це вже не вперше, коли американська артистка запізнюється зі своїм перформансом. Така сама ситуація склалася 14 та 16 грудня з її концертами.

Варто зазначити, що команда 65-річної селебритіс вже встигла відреагувати на ці звинувачення. Адвокати артистки подали заяву на відхилення позову фанатів. Загалом, у команді Мадонни говорять, що час, який вказувався у квитку - це час запуску гостей на концертний майданчик, адже перед виходом на сцену зірки, у залі мають зібратися всі відвідувачі.

Розумний відвідувач концерту зрозуміє, що двері закладу відчиняться у вказаний час або раніше. Після цього один або кілька виступів на розігріві, поки глядачі прибувають і йдуть на свої місця. Вже після того на сцену виходить головний артист,
- йдеться у повідомленні команди артистки.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Мадонна оконфузилася перед тисячами прихильників. Зірка забула, куди приїхала з концертом.