Після гучного розлучення Санта Дімопулос повернулась до Києва: чим займається зірка в столиці (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 863
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Санта Дімопулос, фото
Фото: instagram.com/santadimopulos

У столиці в зірки була вельми насичена програма

Українська співачка Санта Дімопулос днями шокувала прихильників гучною новиною про розлучення . Після розриву з чоловіком зірка вирішила вперше за довгий час приїхати додому.

У своєму Instagram Санта Дімопулос опублікувала чимало фото, показавши, як проходять її будні в Києві. Зокрема співачка розповіла, що побачилась з кумою та сходила до улюбленого косметолога. До речі, артистка зізналась, що іноді робить ін'єкції краси:

Колю інколи. Тільки у дуже малих дозах, щоб була жива міміка. Уколола, коли приїхала, та не взяло. Піду доколю ще трішки.
Санта Дімопулос в Києві, фото
Фото: instagram.com/santadimopulos
Санта Дімопулос робить ботокс, фото
Фото: instagram.com/santadimopulos
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На цьому справи Санти не закінчились. Співачка зробила обстеження організму, адже останнім часом вона страждає від стресу. Зірка також пробіглась по магазинах, придбала речі від українських брендів і попрацювала зі своїми клієнтами.

Санта Дімопулос в магазині, фото
Фото: instagram.com/santadimopulos

А ще співачка поділилась своїми враженнями від перебування вдома. За словами Санти багато що змінилось, однак вона щаслива:

Чудово! Це ж моє рідне місто. Звісно, бувають різні емоції, адже зараз все інакше. Але тут я відчуваю себе вдома. Та коли здала аналізи на кортизол, виявилося, що підвищений вдвічі. Тобто фоново все одно є переживання.
Санта Дімопулос вдома, фото
Фото: instagram.com/santadimopulos
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зараз зірка разом зі своїми двома дітьми мешкає в ОАЕ. Чому Санта Дімопулос обрала саме цю країну? Читайте в нашому матеріалі .