"Я ненавиджу це": Брітні Спірс повідомила, що відмовляється від свого багаторічного образу звабливої білявки

Новини шоубізнесу
2 197
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Брітні Спірс
Фото: instagram.com/britneyspears

Зірка повідомила, що тепер приміряє темніший образ

Відома американська артистка Брітні Спірс, яка закрутила роман зі своїм колишнім працівником, вразила своїх підписників черговим резонансним зізнанням. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, співачка заявила, що їй більше не подобається її колір волосся. Тепер вона не хоче бути білявкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це Брітні розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram. Під роликом селебритіс написала, що майже не слідкує за собою.

У мене не дуже добре з доглядом. Я не фарбувала нігті вже два місяці, а свою першу лазерну процедуру на обличчі я зробила лише тиждень тому. Хоча це якось боляче, і я точно не фанат такого,
- поділилася селебритіс.

Артистка зізналася, що своєю головною проблемою вважає волосся. Зокрема, їй не подобається, що воно занадто біле. При цьому, вона відзначила, що впродовж усього життя була в захваті від цього кольору, проте зрозуміла, що тепер він їй максимально не пасує.

Я хотіла, щоб моє волосся було білим, але я ненавиджу це! Насправді це надто білий блонд, тож я виправлю це. Я дійсно виглядаю набагато молодшою з таким кольором, це мене трохи лякає.
- резюмувала знаменитість.
Пост Брітні Спірс
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як актор Джек Блек здивував своїм прочитанням легендарної пісні Брітні Спірс. Кавер-версія актора вийшла в роковому стилі.