"Можу забезпечити себе і свою дитину": дружина Віктора Павліка відповіла хейтерам на закиди про те, що вона витрачає його гроші

Новини шоубізнесу
2 195
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Фото:instagram.com/repyahovakate

Підписники зазначили, що Репяхова витрачає гроші Павліка, щоб себе "перекроїти"

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка зробила пластику , різко відповіла на хейт, який вилився на неї в мережі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, користувачі дорікнули Катерині, що вона витрачає гроші зіркового чоловіка на те, щоб себе “перекроїти”. Відомо, що 29-річна блогерка минулого року зробила ринопластику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тоді Репяховій змінили форму носа, а також підправила підборіддя. Зовсім нещодавно вона заявила, що дуже хоче зробити пластику грудей. Дружина Павліка показала коментар від користувачів, який дуже її здивував.

Пост Катерини Репяхової
Фото: instagram.com/repyahovakate
Я думала, що вже немає жінок, які вважають, що потрібно себе продати. Що чоловік має виконувати побажання жінки. Я живу за принципом — мені ніхто нічого не винен, крім мене самої. Я можу забезпечити себе і свою дитину,
- відреагувала Катерина, а також зазначила, що самотужки закриває свій кредит.
Пост Катерини Репяхової
Фото: instagram.com/repyahovakate
Пост Катерини Репяхової
Фото: instagram.com/repyahovakate
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як молода дружина Віктора Павліка приголомшила своїм виглядом у юному віці. Відома блогерка показала знімок з паспорта, на якому її дуже важко впізнати.