Акцент - не завада: представник Швейцарії на Євробаченні приголомшив виконанням української композиції Teresa & Maria (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Nemo
Фото: Скриншот

Джері Хейл та Альона Альона вже встигли відреагувати на кавер-версію їхньої композиції

Новий основний претендент на перемогу на Євробаченні 2024 за думкою букмекерів, швейцарський співак Немо, який вразив своїм виступом на пре-паті конкурсу, здивував громадськість кавер-версією на конкурсну композицію українського дуету Джері Хейл та Альони Альони “Teresa & Maria”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Швейцарський артист у себе в соцмережах представив ліричну версію українського треку. До речі, окрім камерного виступу, Немо виконав нашумілу композицію і в присутності українських співачок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Альона Альона та Джері Хейл максимально схвальна оцінили нову версію своєї пісні. Зокрема, українська реперка запропонувала, щоб Немо видали український паспорт.

Джері ж назвала їхнього спільного суперника генієм та зазначила, що обожнює талант молодого виконавця. Цікаво, що незважаючи на те, що композиція майже повністю україномовна, артист добре впорався із цим непростим експериментом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що офіційні фан-клуби Євробачення дали перші бали країнам - учасницям. Це хоч і не офіційні оцінки, проте вони ґрунтуються на реальних вподобаннях фанатів конкурсу Євробачення з різних країн.