Офіційні фан-клуби Євробачення дали перші бали країнам-учасницям: скільки вже отримала Україна від глядачів

Новини шоубізнесу
3 435
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Це хоч і не офіційні оцінки, проте основані вони на реальні вподобання фанатів конкурсу Євробачення з різних країн

Як ми вже знаємо, Україна стрімко втратила своє лідерство серед ймовірних переможців Євробачення, хоча alyona alyona та Jerry Heil тривалий сам очолювали списки букмекерів. І, судячи з усього, такі прогнози повʼязані з тим, що представниці України не відзняли офіційний кліп на пісню “Maria & Teresa”, а надали запис з неякісним звуком . Втім, як виявилося, глядацькі оцінки поки теж не можна назвати дуже високими.

Некомерційна організація OGAE почала голосування в кожній країні серед відданих та досвідчених фанатів пісенного конкурсу Євробачення. На офіційній сторінці в Facebook вже зʼявилися перші чотири результати. І от які фаворити виявилися на цю мить.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Франція

Французькі шанувальники назвали своїм лідером представника Бельгії — Томаса Мустіна, який виступає під псевдонімом Mustii. А от Україні поки віддають лише 3 бали.

Фото: Facebook/OGAEInternational

Туреччина

Ця країна хоч і не приймає участь у міжнародному пісенному конкурсі, проте мешканці Туреччини є невіддільною частиною євроспільноти. Їх цьогорічним фаворитом є Італія, яку представляє співачка Анджеліна Манго з піснею “La noia”. А от Україна не отримала жодного балу від цієї країни.

Фото: Facebook/OGAEInternational

Ізраїль

Єврофани з Ізраїлю теж високо оцінюють шанси Італії на перемогу у 2024 році. Втім Україну вони теж гідно оцінили, віддавши нашим представницям 7 балів.

Фото: Facebook/OGAEInternational

Іспанія

Ну і поки останні результати зʼявилися від Іспанії. За данними організації, там більше за все вболівають за Хорватію, яку представлятиме співак Baby Lasagna. Єврофани з південної країни теж не дали жодного балу українкам.

Фото: Facebook/OGAEInternational
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Jerry Heil та alyona alyona назвали своїх фаворитів на Євробаченні 2024. Представниці України гідно оцінили своїх конкурентів на міжнародному пісенному конкурсі.